Pinksterseminar 2022

Het KRN Pinksterseminar 2022

In 2022 wordt er weer het Pinksterseminar georganiseerd. En ook dit jaar verblijven we in Westernieland (de Slikken) en gebruiken we de Raokeldaishal te Warffum als dojo. Hoewel het thema nog niet bekend is, is al wel duidelijk dat het weer een intensief seminar zal worden. De ervaring leert dat de trainingen en het gezamenlijk verblijf in de Slikken met alle activiteiten met name voor beginnende beoefenaren van Kyudo een zeer leerzame ervaring is waarbij hun ontwikkeling in Kyudo een forse impuls krijgt.

Het programma volgt.

Informatie:

Aanvang van het seminar is zaterdag 4 juni om 10.00 uur. Iedereen wordt dan voor 10.00 uur in de dojo verwacht, omgekleed en geheel voorbereid. Het adres is Roakeldaishal, Oostervalge 52a, 9989 EL te Warffum. Het seminar gaat door tot maandag 6 juni, 15.00 uur en zal worden afgesloten met kyu examen waar je jezelf apart voor kunt inschrijven.

Verblijf is in de Slikken, Schaapweg 51, 9969 TN, Westernieland.

Vanaf vrijdagmiddag kan men al in de Slikken terecht. Op vrijdag wordt ook een warme maaltijd verzorgd. Hiervoor moet je je wel apart opgeven.

Voor diegene die, om welke reden dan ook, geen gebruik wil maken van de slaapgelegenheid in de Slikken is het mogelijk op eigen kosten een andere slaapplek (in de buurt) te zoeken. Men wordt echter wel geacht aanwezig te zijn op de Slikken tijdens het ontbijt, lunch, avondeten en volop mee te doen met alle activiteiten, ook met het corvee. En elders slapen heeft geen invloed op de hoogte van de deelnemerskosten.

Als je geen lid bent van de Kyudo Renmei kun je onder voorwaarden nog steeds deelnemen. Neem hiervoor contact op met het secretariaat. 

Op de ALV van 7 april 2019 is besloten dat het Pinksterseminar in principe kostendekkend moet zijn. Het bestuur heeft daarom een prijs vastgesteld voor deelname waarmee we verwachten alle kosten van het seminar te kunnen betalen. Mocht het aantal deelnemers hoger zijn dan verwacht dan zal het geld wat overblijft na het seminar worden teruggegeven aan de deelnemers. Daarnaast zal er vanaf dit jaar geen onderscheid meer worden gemaakt tussen de verschillende soorten lidmaatschappen. 

Datum
4 juni 2022 10:00 tot 6 juni 2022 13:00
Locatie
Schaapweg 51
Westernieland
Nederland
Contact
E-mail adres: