Herfstseminar 9 en 10 oktober

  • Datum: 10 September 2021
  • Door: Queeny

Helaas hebben we het vorig jaar moeten afgelasten, maar dit jaar gaat het Herfstseminar gelukkig door, met gast sensei: Tryggvi Sigurdsson kyoshi 7e dan uit IJsland die de les zal verzorgen op dit tweedaagse seminar.

Voor een indruk van het vorige Herfstseminar met Shigeyasu Kameo sensei, kan je hier het verslag teruglezen.

Het is deze keer nog eens extra speciaal, omdat we ook het 40 jarige jubileum van Kyudo Renmei Nederland zullen vieren. We willen jullie dan ook graag uitnodigen om na de training op zaterdag, deel te nemen aan het avondprogramma; een gezellig diner in het centrum van Apeldoorn. Er is hier een mail over gestuurd met details.

De kosten voor het seminar zijn
75 euro inclusief diner
50 euro exclusief diner

Deelname is voor beide dagen. Voor de mensen die de zaterdagavond in Apeldoorn blijven overnachten, gaan we ervan uit dat je zelf een hotelovernachting regelt.

Voor het seminar zelf is het een vereiste dat je zelfstandig matomae kan schieten in een sharei. 4e Kyu graden: overleg met je leraar of je mee kan doen.

Schrijf jezelf hier in voor 3 oktober. Het is voor de KRN en voor Tryggvi sensei van belang om zo snel mogelijk te weten hoeveel deelnemers we kunnen verwachten dus wacht alsjeblieft niet tot het laatste moment met inschrijven.

Het vorige Herfstseminar was ontzettend leerzaam maar ook heel gezellig, dus we hopen weer op een grote opkomst voor dit evenement!

 

KRN Bestuur