Foutmelding

  • Unable to create CTools CSS cache directory. Check the permissions on your files directory.
  • Unable to create CTools CSS cache directory. Check the permissions on your files directory.

KRN Kyu Examens februari 2018

  • Datum: 4 February 2018
  • Door: kyudorenmei

Op zondag 4 februari hebben zich weer 9 kandidaten aangemeld om voor de examencommissie onder leiding van Jaap Buitink sensei hun vorderingen te tonen.

Na het welkom waarin Jaap sensei de kandidaten uitlegde dat je het examen moet zien als een training en omgekeerd elke training moet zien als een examen, kortom zie dit als een kans om te zien waar je je op jouw kyudo-pad bevindt, gaf de examencomissie een mato-mae sharei demonstratie. Kandidaten hadden hiermee een voorbeeld om te volgen.

De drie kandidaten - Joshua, Ed en Hans - die 4e Kyu examen deden, konden het spits afbijten met twee pijlen op de Makiwara. De overige zes kandidaten - Rik en Wieke voor 3e Kyu, Matjaz en Queeny voor 2e Kyu, en Paula en Mishja voor 1e Kyu - konden vervolgens aan de examencomissie hun vordering laten zien in twee tachi van elk 3 Kyudoka.

Na afloop trok de examencommissie zich terug voor beraad waarna Jaap sensei het verlossende woord sprak: alle kandidaten waren geslaagd. Ook namens het bestuur allemaal van harte gefeliciteerd!

 

 

Naam Behaalde graad Dojo
Paula Vos de Wael 1e kyu Shudokan dojo
Mishja Griffioen 1e kyu Enshin dojo
Matjaž Matošec 2e kyu Enshin dojo
Queeny Inaldo 2e kyu Kyō Ren Kan
Wieke Lemmens 3e kyu Kyō Ren Kan
Rik Lemmens 3e kyu Kyō Ren Kan
Joshua Wildenberg 4e kyu Enshin dojo
Ed Voorhaar 4e kyu Kyō Ren Kan
Hans van Leeuwen 4e kyu Kyō Ren Kan
, , , ,