Foutmelding

  • Unable to create CTools CSS cache directory. Check the permissions on your files directory.
  • Unable to create CTools CSS cache directory. Check the permissions on your files directory.

Kyu Examens 7 oktober 2018

  • Datum: 8 October 2018
  • Door: kyudorenmei

Op zondag 7 oktober hebben zich weer 12 enthousiaste kyudoka gemeld om examen te doen. Van de twaalf deelnemers kwamen er 11 uit de Kyo Ren Kan dojo, waarvan 6 trainen in Nuenen en 5 trainen bij de Washinkan dependance in Tilburg, en 1 uit de Enshin dojo in Utrecht.

De kandidaten werden welkom geheten door Jaap Buitink sensei, voorzitter van de Examencommissie, die ondersteund werd door Coen Hekman (Godan) en Nedzib Tafro (Godan). Voordat de kandidaten hun niveau aan de jury lieten zien, werd de sessie geopend door een mato-mae sharei uitgevoerd door de leden van de examencommissie.

Na het practisch en theoretisch deel van het examen maakte Jaap Buitink sensei de resultaten bekend. Iedereen had in het practische en theoretische deel laten zien dat ze hun volgende kyu niveau beheersten. Ook namens het KRN Bestuur iedereen gefeliciteerd met dit mooie resultaat.

De mooie dag werd 's middags afgesloten met een Centrale Training die onder leiding stond van Jaap Buitink sensei. Degenen die 's ochtends hun 4e kyu niveau gehaald hadden konden na een eerste training en uitleg aan den lijve ervaren wat het schieten op mato in sharei betekent.

 

Naam Behaalde graad Dojo
Matjaž Matošec 1e kyu Enshin dojo
Queeny Inaldo 1e kyu Kyō Ren Kan
Wieke Lemmens 2e kyu Kyō Ren Kan
Rik Lemmens 2e kyu Kyō Ren Kan
Joop Kortz 4e kyu Kyō Ren Kan
Lenn Voortmeijer 4e kyu Kyō Ren Kan
Anthony Kleinepier 4e kyu Kyō Ren Kan
Rachel Robijn 4e kyu Washinkan dojo
Ineke van Lent-Engel 4e kyu Washinkan dojo
Sonja Hoogers 4e kyu Washinkan dojo
Katja Hoogers 4e kyu Washinkan dojo
Vic Raijmakers 5e kyu Washinkan dojo
, , ,