Foutmelding

  • Unable to create CTools CSS cache directory. Check the permissions on your files directory.
  • Unable to create CTools CSS cache directory. Check the permissions on your files directory.

Pinksterseminar 2018

  • Datum: 10 April 2018
  • Door: kyudorenmei

Ook dit jaar organiseert de Kyudo Renmei Nederland weer haar jaarlijkse Pinksterseminar. Voor het eerst is dit intensieve 3-daagse Kyudo seminar nu ook opengesteld voor niet-leden van de Kyudo Renmei Nederland.

We trainen 3 dagen onder leiding van ervaren Kyudo leraren in het uiterste noorden van Nederland dichtbij de Waddenzee in de buurt van Westernieland. Als deelnemer kun je overnachten in Vakantieoord "de Slikken". Met anderen deel je een kamer en maak je gebruik van gezamenlijke sanitaire voorzieningen. Als je op "de Slikken" verblijft, is de overnachting inbegrepen bij de seminar fee. Je kunt natuurlijk ook zelf voor je verblijf zorgen maar hotelfaciliteit in de omgeving is beperkt. Van deelnemers wordt verwacht dat ze deelnemen aan alle activiteiten ook als ze niet op "de Slikken" verblijven. Dat geldt ook voor alle maaltijden dus ontbijt, lunch en diner.

Het seminar start officieel op zaterdag 19 mei om 10.00 uur 's ochtends en eindigt op maandagmiddag 21 mei rond 17.00 uur.

KRN leden kunnen zich na inloggen aanmelden via de activiteiten agenda. Niet-leden kunnen op deze link klikken en het web formulier invullen. Er wordt vervolgens contact met je opgenomen.
Voor niet-leden zijn de kosten voor dit seminar 180 euro per persoon. Inbegrepen zijn het volgen van de trainingen, verblijf op "de Slikken" en alle maaltijden op zaterdag, zondag en maandag.

Het Pinksterseminar is niet alleen gericht op ervaren Kyudoka maar ook toegankelijk voor beginners. De minimale voorwaarde is dat je in staat bent om zelfstandig een schot te lossen op de Makiwara. Het is wel noodzakelijk dat je zelf Kyudo materiaal hebt (boog, pijl(en), handschoen). Voor beginners is officiele Kyudo kleding niet verplicht. Makkelijk zittende kleding (zwarte trainingsbroek, wit t-shirt en witte sokken) is voldoende.

 

 

We hopen je op ons seminar te ontmoeten.

Het KRN Bestuur