Pinksterseminar 2019

  • Datum: 23 April 2019
  • Door: kyudorenmei

Het KRN Pinksterseminar 2019

Zoals elk jaar wordt ook in 2019 het meerdaags Pinksterseminar georganiseerd. En ook dit jaar verblijven we in Westernieland (de Slikken) en gebruiken we de Raokeldaishal te Warffum als dojo. Hoewel het thema nog niet bekend is, is al wel duidelijk dat het weer een intensief seminar zal worden. De ervaring leert dat de trainingen en het gezamenlijk verblijf in de Slikken met alle activiteiten een zeer leerzame ervaring is waarbij de ontwikkeling in Kyudo een forse impuls krijgt.

Dit jaar is de 35ste keer dat het seminar georganiseerd wordt. Er zijn plannen voor bijzondere activiteiten. De aanvang van het seminar is zaterdag 8 juni om 10.00 uur. Iedereen wordt dan voor 10.00 uur in de dojo verwacht, omgekleed en geheel voorbereid.

Wil je met het openbaar vervoer naar het Pinksterseminar komen? Laat het dan even weten en dan regelen we dat je wordt opgehaald bij het dichtbijzijnste station. 

Het adres is Roakeldaishal, Oostervalge 52a, 9989 EL Warffum. Het seminar gaat door tot maandag 10 juni, 15.00 uur en zal worden afgesloten met kyu examens waar je jezelf apart voor zal moeten inschrijven. We rekenen ook dit jaar weer op een goede opkomst.

Het Organisatiecommittee