Foutmelding

  • Unable to create CTools CSS cache directory. Check the permissions on your files directory.
  • Unable to create CTools CSS cache directory. Check the permissions on your files directory.

Resultaten Seminars in Tokyo

  • Datum: 15 May 2018
  • Door: kyudorenmei

Op 23 april zijn aansluitend aan het B-Seminar in Tokyo examens afgenomen. In twee dojo's met vier shajo's zijn bij ongeveer 750 kandidaten de examens afgenomen voor 1e tot en met 4e dan. De examens waren daardoor de hele dag bezig en voor sommigen werd het daarmee een zeer lange dag van veel wachten en kijken naar de mede kyudoka's. Voor Nederland waren er 13 deelnemers aan de examens: Twee deelnemers voor 1e dan, vijf deelnemers voor 2e dan en 3 deelnemers elk voor de 3e dan en 4e dan. 

Op de dag zelf werd verteld dat de uitslagen niet zoals gebruikelijk aan het eind van de dag bekend worden gemaakt, maar op een later moment online. De IKyF heeft daarbij bij een aantal kandidaten de spanning behoorlijk weten op te voeren door drie weken te wachten met het publiceren van de uitslagen. Het definitieve bericht kwam dinsdagmorgen per mail bij de voorzitter aan en daarmee kon eindelijke het verlossende woord worden gegeven aan de kandidaten. 

De kandidaten voor 1e en 2e dan zijn allemaal geslaagd en Ton Magielsen is geslaagd voor zijn 3e dan. Namens alle leden van de Kyudo Renmei Nederland van harte gefeliciteerd met deze nieuwe mijlpaal!

Eerder vorige week is al bekend geworden dat Cor Takken tijdens het examen van het A-Seminar zijn 5e dan heeft gehaald. Cor was één van de drie geslaagden op 77 kandidaten die opgingen en het was voor Cor het eerste Godan examen na het behalen van zijn Yondan vorig jaar. Een uitzonderlijke prestatie en van harte gefeliciteerd!

 

Naam Behaalde graad Dojo
Ton Magielsen Sandan Mushin dojo
Gabrielle Verbeek Nidan Kyō Ren Kan
Luuk Kuipers Nidan Hunze dojo
Ruben Geerdink Nidan Enshin dojo
Han de Lange Nidan Hunze dojo
Ronald Postema Nidan Washinkan dojo
Paula Vos de Wael Shodan Shudokan dojo
Vincent Vos de Wael Shodan Shudokan dojo